ukenru
u-ternopoli-vulichnim-muzikantam-zaboronili-spivati-rosiyskoyu-movoyu

У Тернополі вуличним музикантам заборонили співати російською мовою

 • 152796 переглядiв

КИЇВ. 1 червня. УНН. У Тернополі вуличним музикантам заборонили співати пісні російською мовою. Про це повідомляє УНН, посилаючись на пресслулжбу Тернопільської міської ради.

Деталі

У міській раді звернули увагу щодо "неприпустимості публічного використання творів російською мовою, в тому числі які провокують розпал ворожнечі на національному, релігійному ґрунті чи мають нецензурний характер".

Крім того, на одній локації впродовж дня один музикант чи гурт можуть безперервно виступати не довше двох години без встановлення будь-яких сценічних конструкцій, час між виступами різних музикантів повинен тривати не менше 30 хвилин.

А ще заборонено виступати у стані алкогольного сп’яніння чи під впливом наркотичних засобів, а також у дні трауру, дні пам’яті та на час проведення культурно-масових заходів.

Додамо

Також аби уникнути непорозумінь, скарг від тернополян та гостей міста на шум чи гучну музику, було визначено місця, де можна використовувати звукопідсилювальну апаратуру для вокалу чи інструментів.

Серед затверджених локацій - вісім об’єктів для виступів знаходяться у центральній частині міста, п’ять – у парковій зоні, ще п’ять - в інших житлових районах міста.

Окрім того, передбачено, що на одній локації впродовж дня один музикант чи гурт можуть безперервно виступати не довше двох години без встановлення будь-яких сценічних конструкцій, час між виступами різних музикантів повинен тривати не менше 30 хвилин.

Нагадаємо 

Вранці 24 лютого росія почала відкриту повномасштабну війну на території України. Російські військові цинічно обстрілюють житлові будинки, лікарні, школи та дитсадки. Весь світ солідарний з Україною в боротьбі з російською агресією.

Українські Національні Новини

Суспільство