ukenru
u-ternopilskomu-gurtozhitku-prolunav-vibukh-ye-zagibliy

У тернопільському гуртожитку пролунав вибух, є загиблий

 • 12789 переглядiв

КИЇВ. 2 січня. УНН. В одній з квартир у гуртожитку Тернополя стався вибух. У помешканні знайшли тіло однієї людини, а також двох поранених людей. Про це повідомляє УНН з посиланням на відділ комунікації ГУНП у Тернопільській області.

Так, подія сталася сьогодні на вулиці Макаренка близько 16:00.

"В однокімнатній квартирі, що на другому поверсі, пролунав вибух. Від ударної сили повилітали шибки... Зайшовши у помешкання, поліцейські виявили тіло чоловіка. У нього на пальці висіло кільце, ймовірно, що від гранати. Поруч лежало ще двоє поранених осіб. Їх доправили до лікарні", – йдеться в повідомленні.

Як уточнили в поліції, на момент вибуху в кімнаті перебували четверо людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Стамбулі обвалилась будівля: троє постраждалих

"Власник помешкання каже, що загиблий – його сусід. Вони дивилися телевізор та розпивали спиртні напої. Знайомий мав при собі небезпечний предмет. Він ним вихвалявся, і в результаті необережного поводження граната вибухнула", – прокоментували у ГУНП.

Остаточну причину вибуху встановить слідство, воно наразі триває. На місці події нині працюють криміналісти, оперативники, вибухотехніки. Внаслідок вибуху витоку газу не сталося. Не пошкоджені також жодні комунікації.

Нагадаємо, підліток потрапив до лікарні внаслідок вибуху петарди. Так, хлопець 2001 року народження засунув петарду в пляшку і підпалив. Через вибух він отримав різані рани верхніх кінцівок та обличчя.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП