ukenru
u-ternopilskiy-oblasti-rozgornut-dodatkovi-punkti-obigrivu

У Тернопільській області розгорнуть додаткові пункти обігріву

 • 169337 переглядiв

КИЇВ. 22 жовтня. УНН. У Тернопільській області розгортають додаткові пункти обігріву, їх встановлюють у громадах, на випадок аварійного відключення електропостачання та опалення. Про це повідомляє УНН з посиланням на Telegram голови Тернопільської ОВА Володимира Труша.

Деталі

Труш зазначив, що там люди зможуть зігрітися, зарядити пристрої, а також отримати допомогу. Він додав, що передбачено низку вимог до роботи таких пунктів.

"Обговорили їх з керівниками органів місцевого самоврядування", - сказав Труш і наголосив, що загалом в області працюватиме понад 200 таких пунктів. Вони будуть забезпечені водою, продуктами харчування, засобами живлення. Діятимуть поблизу укриттів.

Крім того, пункти обігріву розмістять на основних транспортних артеріях області. Також, у випадку необхідності, Головне управління ДСНС України у Тернопільській області розгортатиме мобільні пункти.

Нагадаємо 

Радник міністра з питань енергетики та директор Центру досліджень енергетики Олександр Харченко заявив, що режим економії світла в Україні надовго, в енергетичній системі є багато обладнання, яке швидко та повноцінно відновити не вдасться, його виготовлення потребує часу.

Українські Національні Новини

Суспільство