ukenru
u-tbilisi-vibukhnuv-zhitloviy-budinok-8-osib-postrazhdalo

У Тбілісі вибухнув житловий будинок, 8 осіб постраждало

 • 19991 переглядiв

КИЇВ. 7 квітня. УНН. Сьогодні вранці в Тбілісі вибухнув житловий будинок, в результаті події обвалилася стіна будинку, постраждало вісім осіб. Про це УНН повідомляє з посиланням на Грузія Онлайн.

"Вибух прогримів сьогодні вранці в будинку № 5 в 4-м кварталі Дігомского масиву. За попередніми даними, причиною вибуху став витік газу в квартирі на третьому поверсі, яка здавалася в оренду", - йдеться в повідомленні.

В результаті події стіна будинку завалилася, пошкоджено було скління десятків квартир, уламки будівельних конструкцій розкидало на десятки метрів. Приблизно 15 сімей евакуйовано. Місце оточили поліцейські.

"В результаті вибуху пошкодження отримали 8 осіб. На щастя, їх стан середньої тяжкості. На двох пацієнтів, у яких отримали опіки дихальних шляхів, потрібно звернути увагу, проте медичну допомогу їм надали з перших же хвилин. Вони розподілені по різних клініках. Лікарі роблять все, щоб зберегти їхнє здоров'я", - сказав міністр охорони здоров'я Грузії Давид Сергієнко.

Найбільш сильно під час вибуху постраждав 21-річний хлопець, який отримав опіки 35% поверхні тіла. В даний час він поміщений в реанімаційне відділення.

Також під час вибуху постраждала 7-місячна дитина, яку госпіталізували в тбіліську дитячу центральну лікарню Іашвілі. За словами лікарів, дитина контактна і в даний час проходить обстеження.

"Ознак дихальної недостатності дійсно немає, йде моніторинг динаміки. На даному етапі стан його здоров'я стабільний. Він знаходиться під наглядом і тривають обстеження. Опіків не відзначається", - сказав журналістам лікар дитячої лікарні Іашвілі.

Кримінальну справу порушено за статтею "порушення правил безпеки на об'єктах електро- або теплоенергії, газу, нафти або нафтопродуктів, що призвело до заподіяння смерті людини або інші тяжкі наслідки", що карається позбавленням волі на строк від 4 до 7 років.

Нагадаємо, в багатоповерховому будинку в 19-му окрузі Парижа 6 квітня стався сильна пожежа, яка спровокувала потужний вибух.

Українські Національні Новини

Новини Світу