ukenru
u-svitovomu-banku-nagolosili-na-stvorenni-antikoruptsiynogo-sudu-z-vrakhuvannyam-rekomendatsiy-venetsianki

У Світовому банку наголосили на створенні Антикорупційного суду з врахуванням рекомендацій Венеціанки

 • 11655 переглядiв

КИЇВ. 25 січня. УНН. Президент України Петро Порошенко провів зустріч з Президентом групи Світового банку Джим Йонг Кімом, під час якої співрозмовники обговорили закон про приватизацію, створення Антикорупційного суду та українські реформи, передає УНН з посиланням на прес-службу АП.

Зазначається, що президент Світового банку відзначив ухвалення Верховною Радою Закону України про приватизацію.

Співрозмовники підтримали необхідність створення незалежного Антикорупційного суду у відповідності до Конституції України та з врахуванням рекомендацій Венеційської комісії.

Окрему увагу було приділено реалізації ініціативи Президента щодо розвитку сільської медицини в України з урахуванням кращих світових практик, йдеться в повідомленні.

Президент Світового банку зазначив про готовність і надалі підтримувати Україну на шляху впровадження структурних реформ в економіці.

Як повідомляв УНН, Європейська комісія Ради Європи за демократію через право (Венеційська комісія) не ухвалювала офіційного висновку щодо законопроекту про Антикорупційний суд, але експерти комісії сподіваються на те, що до нього будуть внесені правки відповідно до тих рекомендацій, які вже були зроблені Венеційською комісією.

Українські Національні Новини

Політика