u-svatovomu-okupanti-polyuyut-na-bezkhazyayni-kvartiri-y-avtivki-z-ukrayinskimi-nomerami

У Сватовому окупанти полюють на «безхазяйні» квартири й автівки з українськими номерами

 • 505611 переглядiв

КИЇВ. 9 липня. УНН. У тимчасово окупованому місті Сватове на Луганщині росіяни ведуть облік порожньої нерухомості, вимагають документи для підтвердження права власності, шукають оселі тих, хто виїхав в безпечні регіони України або за кордон. Про це повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор, пише УНН.

Цитата

«Полюють не тільки на порожні будинки, а й на автівки з українськими номерами. Окупаційна влада посилила відповідні дорожні рейди на захоплених минулоріч територіях – перевіряють на трасах та в гаражах. Проводять «бесіди» та направляють до найближчого мрео», — йдеться у повідомлнні.

Деталі

Зазначається, допомагають із обліком квартир, де не мешкають господарі, місцеві колаборанти. Вони ж і розселяють росіян в будинки евакуйованих.

Також окупанти примушують швидше змінювати українські автомобільні номери.

Доповнення

На Луганщині також росіяни збільшили кількість авіаударів по селах.
Загарбники не припиняють знищувати деокуповані населені пункти, їх не спиняє те, що в цих селах залишається цивільне населення.

Учора авіація окупантів «працювала» в районах Новолюбівки, Новоєгорівки, Невського, Білогорівки, Діброви – майже по усій лінії фронту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЩе плюс 670 окупантів і чотири танки: Генштаб оновив дані про втрати ворога

Атакувати ворог намагався в напрямку Стельмахівки та Новоселівського, але натрапив на жорсткий опір наших захисників і вимушений був повернутися на раніше зайняті позиції.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    З початку доби відбулося 128 бойових зіткнень - Генштаб

     • 44171 переглядiв

    Українська ІТ-Армія провела масштабну операцію

     • 36199 переглядiв

    Новини по темі

    За добу росіяни вбили 10 мирних жителів Донеччини

     • 371106 переглядiв