ukenru
u-suprovodi-aviashou-v-odesi-startuvala-yevroregata

У супроводі авіашоу в Одесі стартувала Єврорегата

 • 50595 переглядiв

ОДЕСА-КИЇВ. 19 травня. УНН. В Одесі сьогодні у супроводі авіашоу стартувала Єврорегата. Про це повідомляє кореспондент УНН.

Змагання відбулися з нагоди відзначення Дня Європи в Україні. У гавані Морського вокзалу Одеси на старт вийшли 7 парусних яхт на чолі із досвідченими капітанами. Обов’язковий атрибут плавзасобу – прапор України та Євросоюзу.

Старт парусної регати "Хвилі Європи" розпочали символічно із стрибків парашутистів, які із прапорами Одеси, України та Євросоюзу приземлилися на головній площі вокзалу. І поки учасники регати готувалися до виходу у відкрите море, у небі в цей час відбулося справжнє шоу. Досвідчений пілот продемонстрував неймовірний повітряний фристайл, від якого у глядачів завмирало серце.

А в цей час, піднявши вітрила, у супроводі попутнього вітру, учасники змагань нарешті вийшли у відкрите море. Сьогодні вони змагатимуться між собою, демонструючи найкращі вміння справжніх яхтсменів.

Нагадаємо, у Києві відбудеться святкування Дня Європи та Всеукраїнського велодня. Через масові заходи на кількох станціях метрополітену 18-20 травня може бути обмежений вхід.

Українські Національні Новини

Суспільство