u-sumakh-zatrimali-cholovika-za-seksualne-nasilstvo-nad-yogo-6-richnoyu-pleminnitseyu

У Сумах затримали чоловіка за сексуальне насильство над його 6-річною племінницею

 • 679921 переглядiв

КИЇВ. 8 липня. УНН. У Сумах затримали 23-річного чоловіка, який вчиняв насильницькі дії сексуального характеру відносно 6-річної дівчинки. Йому загрожує до 10 років тюрми. Про це повідомили у пресслужбі Національної поліції, пише УНН.

Деталі

За інформацією, патрульні під час проведення превентивних заходів проводили огляд закинутих будівель. Вони зайшли до однієї недобудованої багатоповерхівки в районі Троїцької вулиці у Сумах.

Піднявшись на 3-й поверх, правоохоронці виявили чоловіка, який вчиняє насильницькі дії сексуального характеру відносно маленької дівчинки. Поліцейські миттєво припинили злочинні дії та викликали на місце слідчо-оперативну групу та ювенальних поліцейських.

Цитата

«Як з’ясувалось, насильником виявився 23-річний сумчанин, а 6-річна дівчинка - його племінниця», — йдеться у повідомленні.

Доповнення

Зловмисник відвів свою 6-річну племінницю до закинутої недобудови, де здійснював насильницькі дії сексуального характеру. Правоохоронці застали його під час вчинення злочину та одразу затримали.

За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 153 Кримінального кодексу України (сексуальне насильство щодо неповнолітньої). Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі слідчі Сумського районного управління поліції під процесуальним керівництвом прокуратури вже повідомили чоловікові про підозру у скоєному. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років.

Нагадаємо, на Чернігівщині розшукують двох дівчат, які пішли відпочивати на річку та зникли. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Важкі бої тривають на п'яти напрямках – Генштаб ЗСУ

     • 439045 переглядiв

    У Броварах блискавка влучила в будинок, спалахнула пожежа

     • 517936 переглядiв

    Укрпошта випустила ексклюзивну рамку «ПТН ПНХ!»

     • 551220 переглядiв

    Ердоган має намір продовжити дію «зернової угоди» на 2 роки

     • 1284377 переглядiв