ukenru
u-stolitsi-restorani-ta-kafe-vidkriyutsya-pislya-normalizatsiyi-epidsituatsiyi-kmda

У столиці кафе та ресторани відкриються після нормалізації епідситуації - КМДА

 • 15609 переглядiв

КИЇВ. 12 червня. УНН. Ресторани та кафе у столиці будуть відкриті у перший же день, коли показники епідеміологічної ситуації у місті відповідатимуть постанові Кабміну. Про це заявив радник Київського міського голови Володимир Бондаренко, передає УНН із посиланням на пресслужбу КМДА.

"Наша мета – відкритий діалог із бізнесом. Місто, як і представники ресторанів та кафе, зацікавлені у відкритті цих закладів. Але ті показники, що вказують на кількість захворюваних у місті, не дають можливості ризикувати та передчасно відкривати заклади громадського харчування. Кабінет Міністрів України чітко визначив, за яких умов можливий 3-й етап послаблень карантину, під який і підпадає це питання. На сьогодні перший показник – інцидентність - у місті перевищує той, який вказаний у постанові Кабміну. Тобто для того, щоб відкрити ресторани та кафе у місті з можливістю обслуговувати всередині, маємо фіксувати не більше 50 випадків захворювання за день", – зазначив Бондаренко.

Зазначається, що міська влада бачить готовність бізнесу працювати відповідально і робить все можливе для скорішого відновлення роботи закладів громадського харчування.

Нагадаємо, раніше мер Києва Віталій Кличко заявляв, що Київ поки не відкриватиме ресторани і кафе та басейни.

Українські Національні Новини

Економіка