ukenru
u-stolitsi-pyaniy-cholovik-zhorstoko-pobiv-6-richnogo-khlopchika

У столиці п’яний чоловік жорстоко побив 6-річного хлопчика

 • 21326 переглядiв

КИЇВ. 26 червня. УНН. Учора, 25 червня, 37-річний чоловік у стані алкогольного сп’яніння сильно побив малолітню дитину жінки, в якої випивав. Хлопчик отримав тяжкі тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, множинних переломів, забоїв внутрішніх органів. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу прокуратури міста Києва.

"За процесуального керівництва Київської місцевої прокуратури № 3 повідомлено про підозру 37–річному чоловіку за фактом замаху на вбивство малолітньої дитини", - йдеться у повідомленні.

Так, інцидент трапився 25 червня 2020 року у квартирі по вул. Шолом-Алейхема у Деснянському районі столиці.

"Підозрюваний перебував у квартирі в компанії кількох чоловіків та матері потерпілого хлопчика та вживав алкоголь. Згодом чоловік пішов до сусідньої кімнати, де знаходилися діти господарки - хлопчики 6-ти та 9-ти років. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, підозрюваний схопив молодшого хлопчика та почав завдавати йому численних ударів по різним частинам тіла, спричинивши тяжкі тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, множинних переломів, забоїв внутрішніх органів тощо", - повідомили у прокуратурі.

Зазначається, що підозрюваного затримали на місці події у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України.

Дії 37–річного уродженця Волинської області кваліфіковано за ч. 2 ст. 15 п. 2 ч. 2 ст. 115 КК України (замах на вбивство малолітньої дитини). Вирішується питання про обрання йому безальтернативного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Повідомляється, що постраждалий хлопчик перебуває в лікарні у важкому стані. Його 9-річного брата вилучили з сім’ї працівники Служби у справах дітей та сім'ї Деснянської РДА.

Раніше УНН писав, що мачуха за постійні побої 6-річного пасинка отримала два роки за гратами.

Українські Національні Новини

Київ