ukenru
u-stolitsi-areshtuvali-cholovika-za-napad-na-politseysku-v-avtobusi

У столиці арештували чоловіка за напад на поліцейську в автобусі

 • 11832 переглядiв

КИЇВ. 7 березня. УНН. Зловмисника, який у транспорті напав на поліцейську, взято під варту без права внесення застави. Про це УНН повідомляє з посиланням на відділ комунікації поліції Києва.

"Інцидент стався в салоні автобуса, де у потерпілої виник конфлікт з одним із пасажирів. У результаті правопорушник вдарив поліцейську в обличчя та намагався відібрати сумку. Свідки події за вчинення протиправних дій затримали чоловіка та передали його правоохоронцям, які прибули на місце події", - йдеться у повідомленні.

Правопорушника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому інкримінують злочин, передбачений ст. 187 Кримінального кодексу України – розбій. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

"Слідчий Деснянського управління поліції ГУНП у місті Києві за погодженням із прокурором подав до суду клопотання щодо обрання фігуранту запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Деснянський районний суд міста Києва задовольнив клопотання та заарештував підозрюваного строком на 60 діб без права внесення застави", - вказали у поліції.

Нагадаємо, чоловік на Черкащині після сварки з головою сільради побив поліцейського.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП