ukenru
u-stolichnomu-metro-poperedili-pro-mozhlivi-chergi-na-maydani-nezalezhnosti

У столичному метро попередили про можливі черги на "Майдані Незалежності"

 • 14081 переглядiв

КИЇВ. 17 лютого. УНН. Ремонт ескалаторів на станції столичного метро "Майдан Незалежності" розпочнеться у вівторок, 18 лютого, через що можливі черги у години пік. Про це УНН повідомили у пресслужбі КМДА.

"Із 18 лютого розпочнуться роботи з ремонту ескалаторів (усі 4 почергово) на станції "Майдан Незалежності", який триватиме до лютого 2021 року. У КП "Київський метрополітен" попередили, що у години пік можливі затримки та скупчення людей через навантаження на решту ескалаторів", - вказали у КМДА.

У столичному метрополітені просять вибачення за незручності та запевняють, що зроблять усе можливе для прискорення робіт.

Також у КМДА нагадали, що на станції "Золоті ворота" триває капітальний ремонт ескалаторів. Тому вранці у робочі дні з 8:10 до 9:20 цю станцію закривають на вхід, а два робочі ескалатори нахилу піднімають пасажирів на вихід. В інший час станція працює у звичайному режимі. Пересадочний вузол "Золоті ворота" – "Театральна" працює у звичайному режимі.

Загалом у київському метрополітені працює 122 ескалатори. Планові капітальні ремонти (коли ескалатор повністю розбирається, перебирається, проводиться заміна зношених запчастин, тощо) проводяться орієнтовно раз у 6-10 років після пробігу до 150 тис. км.

Нагадаємо, навесні у столичному метро мають почати підключення 4G.

Українські Національні Новини

Київ