u-ssha-zbilshat-virobnitstvo-himars-pislya-yikh-uspikhu-na-poli-boyu-v-ukrayini

У США збільшать виробництво HIMARS після їх успіху на полі бою в Україні

 • 979368 переглядiв

КИЇВ. 28 лютого. УНН. Американський завод мобільних ракетних установок Lockheed Martin у Камдені готується до збільшення виробництва системи HIMARS після того, як її успіх на полі бою в Україні підвищив попит з боку інших країн. Про це пише УНН, посилаючись на Reuters.

Цитата

"Коли у вас є система, перевірена бойовими діями, яка є в новинах щодня, тоді це стимулює цей попит", - заявила віцепрезидент з операцій ракетного підрозділу Lockheed Дженніфер Макманус.

Деталі

Ракетно-артилерійська система високої мобільності (HIMARS) стала широко визнаною зброєю після того, пускові установки показали в дії під час війни в Україні. За словами керівників компанії, завдяки інвестиціям, здійсненим протягом 2022 року в будівлю заводу, Lockheed потребує лише кількох модернізацій, щоб забезпечити зростання виробництва.

Повідомляється, що компанія Lockheed розпочала 2022 рік із випуску 48 пускових установок HIMARS, але з того часу збільшила виробництво до 60.

"Зокрема щодо HIMARS, то ми вже зустрілися з нашими постачальниками, щоб спланувати збільшення виробництва до 96 таких одиниць на рік", - повідомив генеральний директор Lockheed Джеймс Тейклет.

Нагадаємо

Компанія LEGO випустила модель HIMARS з фірмовою намальованою усмішкою та солдатиком в українській уніформі. Всі кошти від продажу фігурки та інших доповнень комплекту підуть на платформу UNITED24.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Куп'янськ зранку знову обстріляв ворог, є жертва - ОВА

     • 724244 переглядiв

    Іран очікує візиту голови МАГАТЕ "найближчими днями"

     • 721996 переглядiв

    Окупанти в Маріуполі розміщують гармати 1939 року – радник мера

     • 3356242 переглядiв

    Нестача сну "старить" людський мозок - дослідження

     • 1827929 переглядiв