u-ssha-zalyshylosia-blyzko-1-mlrd-dolariv-dlia-vlasnoi-bezpeky-bilyi-dim

У США залишилося близько 1 млрд доларів для власної безпеки - Білий дім

 • 27353 переглядiв

У Білому домі наголошують, що у них вичерпуються запаси коштів на власне озброєння. Це може призвести до вибору між фінансуванням оборони або допомогою іншим країнам.

У США залишилося близько 1 млрд доларів для власної безпеки. Про це в інтерв'ю CBS розповіла керівниця адміністративно-бюджетного управління Білого дому Шаланда Янг, передає УНН.

Деталі

Вона розповіла, що у Сполучених Штатах залишилося близько 1 млрд доларів для власної безпеки, що може призвести до вибору між фінансуванням оборони або допомогою союзникам.

З точки зору бюджету у нас залишилося близько мільярда доларів на поповнення наших власних запасів. Тож це зводиться до політичного рішення. Чи ризикуємо ми власною готовністю США, оскільки світ став складнішим? Або Конгрес гарантує, що ми зможемо захистити нашу власну національну безпеку, одночасно підтримуючи наших союзників, таких як Україна? Це не повинно бути або-або, Конгрес повинен зробити те, що він робив кілька разів – фінансувати нашу власну національну безпеку і переконатися, що ми готові підтримати наших союзників

- сказала Шаланда Янг.

Водночас, вона зауважила, що значна частина коштів, призначених для допомоги Україні, залишиться в США. Ці гроші підуть на американські виробництва обладнання, зброї та боєприпасів, що відображається у збільшенні кількості робочих місць у Сполучених Штатах.

Янг зазначила, що ненадання допомоги Україні також впливає на національну безпеку США. За її словами, програш України у війні з росією означатиме розширення конфлікту та участь у ньому країн НАТО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Reuters: Байден готовий до "значних поступок" республіканцям задля допомоги Україні

Анастасія Рябоконь

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У Кривому Розі пролунали вибухи - ЗМІ

     • 28529 переглядiв