u-ssha-vriatuvaly-cholovika-yakyi-shist-dniv-proviv-u-rozbytomu-pikapi-pid-mostom-i-pyv-doshchovu-vodu

У США врятували чоловіка, який шість днів провів у розбитому пікапі під мостом і пив дощову воду

 • 31479 переглядiв

Рибалки знайшли живого чоловіка в машині під мостом в Індіані через шість днів після аварії; він вижив завдяки дощовій воді.

У США врятували чоловіка, який потрапив в аварію, шість днів провів у розбитому автомобілі та вижив. Про це повідомляє People, передає УНН.

Деталі

Розповідається, що у вівторок, 26 грудня, двоє рибалок помітили машину під мостом через річку Солт-Крік у штаті Індіана. Вони заглянули всередину і виявили на сидінні водія чоловіка. Один із рибалок торкнувся чоловіка, після чого той прийшов до тями і заговорив.

Потерпілий виявився 27-річним Метью Реумом із міста Мішавака. З'ясувалося, що він потрапив в аварію ще в середу, 20 грудня, проте не зміг додзвонитися до порятунку. Чоловік також розповів, що кричав, щоби привернути увагу можливих перехожих, але ніхто не відгукувався. Щоби вижити, йому довелося шість днів пити дощову воду.

На місце прибули співробітники екстрених служб, які виявили у чоловіка потенційно небезпечні для життя травми. Його витягли з автомобіля та доправили до лікарні.

У поліції Індіани заявили, що чоловік вижив дивом. На думку правоохоронців, йому пощастило, що наприкінці грудня у регіоні було набагато тепліше, ніж зазвичай.

На Львівщині врятували дівчинку, яка опинилася на уламку криги посеред озера22.12.23, 16:19

Лілія Подоляк

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Президентка Молдови: "Путін не зупиниться"

     • 39162 переглядiв

    У Севастополі вибухи, у РФ заявили про збиття дрона

     • 35385 переглядiв