ukenru
u-ssha-vidreaguvali-na-rishennya-sudu-oon-u-spravi-ukrayina-proti-rosiyi

У США відреагували на рішення суду ООН у справі "Україна проти Росії"

 • 13688 переглядiв

КИЇВ. 9 листопада. УНН. Рішення Міжнародного суду ООН у справі "Україна проти Росії" щодо визначення юрисдикції є важливим кроком до захисту суверенітету, територіальної цілісності та демократії України та притягнення Росії до відповідальності за її дії. Про це пише на своїй сторінці у Twitter посольство США в Україні, передає УНН.

"Ми вітаємо Україну з рішенням Міжнародного суду щодо визнання своєї юрисдикції у справі України проти Росії. Це важливий крок до захисту суверенітету, територіальної цілісності та демократії України та притягнення Росії до відповідальності за свої дії", - йдеться в повідомленні.

Раніше сьогодні МЗС РФ відреагувало на рішення суду, зазначивши, що розраховує, що на етапі розгляду спору в справі "Україна проти Росії" по суті Міжнародний суд ООН врахує позицію Росії і "залишить без задоволення всі українські претензії".

Нагадаємо, напередодні Міжнародний суд ООН в нідерландському місті Гаага оголосив рішення у справі "Україна проти Російської Федерації" на користь України.

Українські Національні Новини

Політика