ukenru
u-ssha-viddati-shanu-makkeynu-priyshli-tisyachi-lyudey

У США віддати шану Маккейну прийшли тисячі людей

 • 9248 переглядiв

КИЇВ. 30 серпня. УНН. Тисячі людей прийшли у середу віддати данину поваги покійному сенатору Джону Маккейну у головному місті американського штату Арізона. Про це УНН повідомляє з посиланням на CBS News.

"Згідно з оцінками, від 12 тисяч до 15 тисяч людей віддали свою шану Джону Маккейну в столиці штату Арізона в середу", - повідомило видання.

Американський сенатор Ліндсі Грем, який товаришував з Маккейном понад два десятиліття, розповів про те, якою була їхня остання зустріч.

Грем зазначив, що планував відвідати Маккейна цього тижня, але щось підказало йому їхати у минулу п'ятницю. "І коли я увійшов, він просто посміхнувся і взяв мене за руку, але нічого не сказав", - згадав Грем.

Грем сказав Маккейну: "Ти добре впорався. Ти перевершив всі очікування, які на тебе покладали твій батько і твій дідусь. Ти все вірно зробив для своєї країни, для своїх друзів. І я став краще, зустрівши тебе".

Нагадаємо, сенатор-республіканець від штату Аризона Джон Маккейн помер 26 серпня на 82-му році життя. За кілька днів до смерті він відмовився від подальшої боротьби з пухлиною мозку, що тривала близько двох років.

Українські Національні Новини

Новини Світу