ukenru
u-ssha-skasuvali-yuvileyniy-vudstok

У США скасували ювілейний Вудсток

 • 15624 переглядiв

КИЇВ. 1 серпня. УНН. Ювілейний рок-фестиваль Вудсток в штаті Нью-Йорк, запланований на 16-18 серпня, скасовано. Про це повідомляє УНН з посиланням на журнал Variety.

За даними джерел журналу, на фестиваль відмовилися їхати багато музикантів. Серед них виявилися Jay-Z, Джон Фогерти, Карлос Сантана, Джон Себастіан, Майлі Сайрус, а також групи Dead & Co., Raconteurs і Lumineers.

Основною проблемою організаторів в цей раз стало дозвіл на проведення фестивалю в певному місці. У Вудстока був головний майданчик і дві резервні в штаті Нью-Йорк і поблизу столиці країни, пояснив журнал.

Нагадаємо, в серпні 1969 року на Вудсток, що проводився неподалік від міста Бетель на північ від Нью-Йорка, з'їхалися близько півмільйона людей, щоб послухати видатних рок-музикантів тих років - Джимі Хендрікса, Карлоса Сантану, Дженіс Джоплін та інших виконавців, які згодом стали легендами рока. Тоді Вудсток був не просто фестивалем - його учасники активно протестували проти війни у В'єтнамі під девізом "Мир. Музика. Любов".

Українські Національні Новини

Новини Світу