ukenru
u-ssha-poboyuyutsya-rosiyskikh-khakerskikh-atak-pid-chas-olimpiadi

У США побоюються російських хакерських атак під час Олімпіади

 • 10952 переглядiв

КИЇВ. 12 січня. УНН. Американська компанія з кібербезпеки ThreatConnect Inc попередила, що росіяни можуть влаштувати кібератаки на сайти антидопінгових і олімпійських агентств під час зимової Олімпіади в Південній Кореї. Про це йдеться на офіційному сайті ThreatConnect, передає УНН.

Так, фахівці виявили, що за останній місяць було зареєстровано три нових домену, що копіюють сайти комісії Всесвітнього антидопінгового агентства (WADA), антидопінгового агентства США і Олімпійської ради Азії. Експерти стверджують, що такі методи використовувала російська хакерська група Fancy Bears. Однак, у ThreatConnect поки немає доказів того, що хакери будуть використовувати копії доменів для атак.

Також, ThreatConnect нагадала про те, що влітку 2016 року, коли WADA, в зв'язку з допінгових скандалом, рекомендувало не допускати російських спортсменів на Олімпіаду. В результаті цього, в мережу просочилися особисті дані більше 40 спортсменів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в суботу 20 січня в штаб-квартирі Міжнародного олімпійського комітету відбудеться нарада з приводу участі Північної Кореї в зимовій Олімпіаді-2018.

Українські Національні Новини

Новини Світу