ukenru
u-ssha-20-richniy-zhitel-floridi-vigrav-v-lotereyu-451-mln-dol

У США 20-річний житель Флориди виграв в лотерею 451 млн дол.

 • 8896 переглядiв

КИЇВ. 16 січня. УНН. Так, 20-річний житель Флориди (США, - ред.) виграв 451 млн дол. в лотерею Mega Millions. Про це повідомляє Independent, передає УНН.

Даний приз увійшов в десятку найбільших за всю історію лотерей у США. Переможець лотереї - Шейн Місслер проживає в місті Порт-Річі. На своїй сторінці в Facebook він написав буквально наступне "OH.MY.GOD" (О, мій Боже - ред).

Новоспечений мільйонер вважав за краще отримати максимальну суму виграшу відразу. За правилами лотереї, в цьому випадку виплачується йому сума обмежується до 281,9 млн дол. В іншому випадку кошти могли виплачуватися йому щорічними внесками протягом декількох років.

Нагадаємо, за версією міжнародної компанії GfK, найпопулярніша лотерея в Україні - "Лото-Забава". Вона офіційно визнана рекордсменом за кількістю мільйонерів, які з'явилися в країні завдяки українській державній лотереї, а це 281 мільйонер за всю історію існування лотереї, серед яких 20 щасливчиків тільки за 2017 рік. За перший місяць 2018 року завдяки "Лото-Забаві" мільйонерами стали два українця.

Організовує "Лото-Забаву" вітчизняний оператор державних лотерей "М.С.Л.", відомий своїми масштабними соціальними проектами. Кілька років тому "М.С.Л." вклав майже 3 млн дол. в будівництво льодової арени "Льодограй" (Богуслав, Київська область), яка служить сьогодні однією з головних майданчиків країни для занять зимовими видами спорту.

Українські Національні Новини

Новини Світу