ukenru
u-spravi-viyskovopolonenikh-moryakiv-prodovzhili-termin-rozsliduvannya

У справі військовополонених моряків продовжили термін розслідування

 • 7886 переглядiв

КИЇВ. 15 квітня. УНН. Слідство ФСБ продовжило термін попереднього розслідування у справі проти 24 українських моряків, які були захоплені в полон російськими силовиками в районі Керченської протоки, до кінця серпня. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив адвокат Микола Полозов, передає УНН.

"Слідство ФСБ продовжило термін попереднього розслідування у справі проти військовополонених моряків на три місяці - до кінця серпня. Також, слідчий клопоче перед судом про продовження строку тримання під вартою відносно всіх військовополонених - до кінця липня", - написав Полозов.

Як повідомляв УНН, Уповноважена Верховної Ради України з прав людини Людмила Денисова сьогодні провела зустрічі з консульськими працівниками Посольства України в Росії, на якій були присутні родичі військовополонених українських моряків.

25 листопада 2018 року прикордонні кораблі ФСБ РФ обстріляли і захопили три судна Військово-морських сил ЗС України у складі двох малих броньованих артилерійських катерів "Бердянськ" і "Нікополь" і рейдового буксира "Яни Капу", які здійснювали плановий перехід з порту Одеси в Чорному море в порт Маріуполь в Азовському морі. Після цього 24 українських моряків заарештували в Криму, потім їх перемістили в російські СІЗО в Москві.

Українські Національні Новини

Політика