ukenru
u-spravi-vbivstva-spivrobitnika-sdo-opitali-svidkiv

У справі вбивства співробітника СДО опитали свідків

 • 11376 переглядiв

КИЇВ. 4 січня. УНН. Поліція опитала свідків та очевидців вбивства співробітника Служби державної охорони 1992 року народження. Про це УНН повідомили в ГУ НП у м. Києві у відповідь на інформаційний запит.

“На даний час у Печерському районному суді м. Києва вирішується питання щодо обрання затриманому міри запобіжного заходу. Також під час проведення слідчих дій отримані відеозаписи з камер відеоспостереження, допитано свідків та очевидців даної події”, - йдеться у повідомленні.

Наразі триває досудове розслідування. Причетного до вбивства громадянина, 1982 року народження, затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України (Умисне вбивство).

Нагадаємо, 2 січня пізно ввечері на вулиці Саперне поле в Києві сталася бійка між двома чоловіками, внаслідок чого один із учасників втратив свідомість. По прибуттю медики констатували його смерть. Вбитий працював у Службі державної охорони.
Свідки розповіли правоохоронцям, що у потерпілого відбувся дорожній конфлікт із невідомим, який вигулював двох собак. Незнайомець вдарив опонента, від чого той впав і помер на місці.

Як повідомляв УНН, чоловік, який смертельно поранив співробітника СДО у Києві, прийшов до поліції з адвокатом.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП