ukenru
u-spravi-boyovika-givi-priznachili-nove-pidgotovche-sudove-zasidannya

У справі бойовика "Гіві" призначили нове підготовче судове засідання

 • 9425 переглядiв

КИЇВ. 4 квітня. УНН. Кримінальне провадження стосовно Михайла Толстих відомого, як "Гіві", за обвинуваченням у вчиненні ряду особливо тяжких злочинів призначено до підготовчого судового засідання. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Павлоградського міськрайонного суду Дніпропетровської області.

Як пояснили суді, згідно з ч. 1 ст. 319 КПК України якщо суддя позбавлений можливості брати участь у судовому засіданні, він має бути заміненим іншим суддею, який визначається автоматизованою системою документообігу суду. Після заміни судді судовий розгляд розпочинається спочатку.

"У зв’язку з відрядженням для здійснення правосуддя судді Павлоградського міськрайонного суду Дніпропетровської області Коненко Т.О. з 29 березня 2019 року, дане кримінальне провадження розпорядженням керівника суду призначено до повторного розподілу. Ухвалою суду від 3 квітня 2019 року вказане кримінальне провадження призначено до підготовчого судового засідання на 29 травня 2019 року о 11:00 год", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв УНН, до Павлоградського міськрайонного суду Дніпропетровської області надійшло кримінальне провадження, відкрите проти одного з бойовиків угруповання "ДНР" Михайла Толстих (відомого як "командир угрупування "Сомалі" на прізвисько "Гіві"), який, за деякими даними, вважається загиблим.

Нагадаємо, "Гіві" загинув у передмісті Донецька 8 лютого 2017 року, за попередніми даними, в результаті пострілу з вогнемета "Шмель" в вікно його кабінету.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП