ukenru
u-sluzi-narodu-zayavili-pro-pidrobku-protokoliv-na-odnomu-z-okrugiv

У "Слузі народу" заявили про підробку протоколів на одному з округів

 • 10836 переглядiв

КИЇВ. 23 липня. УНН. У партії "Слуга народу" в окружній виборчій комісії організували роботу з підробки протоколів на користь конкурента кандидата в народні депутати від цієї партії. Про це повідомила прес-служба партії, передає УНН.

"Полтавщина, 148 округ: в ОВК організували роботу з підробки протоколів на користь Фахраддіна Мухтарова, конкурента кандидатки від нашої партії Анастасії Ляшенко. Звідки звинувачення? Протоколи, де Ляшенко має більшість голосів, начебто повертають на ДВК доопрацьовувати, однак фактично виправляють на користь іншого кандидата", - йдеться у заяві.

Крім того, у партії зазначили, що ще не опрацьовано півсотні протоколів, але ОВК підрахунок призупинила — зачинили будівлю. Місцеві люди організували нічне чергування, щоб працівники ОВК не зібралися і "по-тихому зробили чорні справи", повідомили у "Слузі народу".

"Що збираюся робити я далі. У мене на руках є оригінали протоколів-первинок, які нам давали наші спостерігачі з дільниць. Я збираюся зараз буквально кожній людині віддати в руки ті протоколи. Посаджу їх у ОВК, і вони будуть чекати, коли та ОВК збереться, бо, я так розумію, вони можуть зібратися о 7-й, 8-й, 12-й ночі на якесь своє засідання і довносити оці протоколи тільки вже зі своїми змінами. Будемо моніторити, щоб наші цифри в протоколах співпадали з тими, які подаються на ЦВК", - розповіла кандидат.

Штаб партії в 148 окрузі вів паралельний підрахунок голосів, а також на дільницях працювали спостерігачі, зазначили у "Слузі народу".

"Керівник штабу — Юрій Бражник, на підтвердження має протоколи з одних і тих же дільниць, де не співпадають цифри. Вже є звернення до ЗМІ, поліції та громадськості, аби зважили на недопущення правопорушень", - додали у партії.

Нагадаємо, підозри за фальсифікацію виборчої документації, погоджені прокуратурою, повідомлено головам та секретарям двох виборчих комісій з Сум та Сумського району.

Українські Національні Новини

Політика