ukenru
u-sluzi-narodu-vvazhayut-zakonoproekt-pro-rinok-zemli-sirim

У "Слузі народу" вважають законопроект про ринок землі "сирим"

 • 12110 переглядiв

КИЇВ. 13 листопада. УНН. Окремі народні депутати від фракції "Слуга народу" вважають законопроект про ринок землі "сирим і не вартим голосування". Про це заявила представник уряду в парламенті Ірина Верещук журналістам в кулуарах парламенту, передає кореспондент УНН.

"Закон сирий, за нього не варто голосувати в першому читанні. Я утримуюсь", - зазначила Верещук.

За її словами, наразі в парламенті розглядають два варіанта вирішення проблеми - або проголосувати за закон в першому читанні і вносити правки до другого читання, або відкласти розгляд законопроекту для доопрацювання.

Вона додала, що 18 років парламент продовжував мораторій і нічого не робив для врегулювання земельного питання й продовжує заявляти про неможливість відкриття ринку, тож це питання слід нарешті вирішити.

При цьому вона додала, що її думку про неготовність законопроекту поділяють і окремі її колеги.

"Я не розбиралась глибоко, але ті колеги, які є моїми сусідами, не готові голосувати", - додала Верещук, відповідаючи на запитання, скільки "слуг народу" не готові підтримувати земельний законопроект.

Нагадаємо, народні депутати так і не почали розгляд земельних законопроектів, оскільки в засіданні була оголошена перерва, а керівник парламенту запросив на консультацію керівників фракції до свого кабінету.

Українські Національні Новини

Політика