ukenru
u-singapuri-startuyut-klinichni-viprobuvannya-likiv-vid-covid-19-na-osnovi-antitil

У Сінгапурі стартують клінічні випробування ліків від COVID-19 на основі антитіл

 • 10484 переглядiв

КИЇВ. 11 червня. УНН. У Сінгапурі починаються клінічні випробування препарату проти коронавірусу, розробленого на основі моноклональних антитіл, які здатні впливати на збудника SARS-CoV-2. Про це повідомляє компанія-розробник Tychan, передає УНН.

Відзначається, що під час першої фази випробувань препарат протестують на 23 здорових особах, а потім його перевірять на інфікованих.

В основі імунного препарату TY027 лежать моноклональні антитіла, які здатні впливати на збудника SARS-CoV-2.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В італійському епіцентрі спалаху СOVID-19 більше половини жителів мають антитіла до вірусу

"Препарат може також використовуватися для боротьби з широким колом інфекційних захворювань, в тому числі в якості превентивного засобу", - сказав професор медичної школи при Національному університеті Сінгапуру Ой Н Ін і додав, що "якщо дослідження завершаться успішно, то TY027 можна буде використовувати людям, які мають по роботі широкі соціальні контакти, а також мандрівникам".

При цьому якщо перший етап випробувань буде визнаний успішним, то наступним кроком стане залучення в випробування більшого числа волонтерів, в тому числі інфікованих коронавірусом.

Уточнюється, що над препаратом також працюють експерти з міністерств оборони і охорони здоров'я, а також Ради з економічного розвитку.

Нагадаємо, як писав УНН, нардеп закликав перевірити усіх парламентаріїв вітчизняними тестами на антитіла до коронавірусу.

Українські Національні Новини

Новини Світу