ukenru
u-singapuri-posileno-okhoronyayut-gotel-de-zupinivsya-lider-kndr

У Сінгапурі посилено охороняють готель, де зупинився лідер КНДР

 • 8512 переглядiв

КИЇВ. 11 червня. УНН. У Сінгапурі посилено охороняють готель, де зупинився лідер Північної Кореї Кім Чен Ин перед самітом з президентом США Дональдом Трампом. Відповідні фотографії оприлюднив сеульський журналіст The Wall Street Journal у Twitter, передає УНН.

"Заходи безпеки біля готелю St. Regis Singapore, де Кім Чен Ин зупинився перед самітом США-Північна Корея у Сінгапурі", - підписав він світлини.

Як зазначає CNN, Кім Чен Ин заселився в готель, який вважається одним з найрозкішніших у місті, у неділю. 

Лідер КНДР прибув до готелю приблизно о 15:40 за місцевим часом. Перед цим близько 20 північнокорейських охоронців зайняли свої позиції, деякі - на верхніх поверхах, оглядаючи вестибюль готелю.

Разом з поліцейськими з Сінгапуру і персоналом готелю вони створили живий щит навколо входу, щоб не дати бачити приїзд Кім Чен Ина. 

У готелі St. Regis Singapore є 299 номерів і люксів - кожен з кришталевими люстрами ручної роботи і оригінальними творами мистецтва, а також знаменитим сервісом дворецького.

Швидше за все, пише видання, Кім Чен Ин розмістився у 335-метровому президентському люксі St. Regis, розташованому на верхньому поверсі готелю.

Вказано, що у ньому є розписані вручну шовкові панно, кабінетний рояль та оригінальні роботи відомих художників, в тому числі Марка Шагала.

Окрім головної спальні є окрема вітальня, їдальня, кабінет і тренажерний зал.

Нагадаємо, Кім Чен Ин їздить по Сінгапуру в авто без номерів і з прапорами КНДР.

Саміт КНДР-США відбудеться 12 червня в готелі Capella, розташованому на сінгапурському острові Сентоса.

Українські Національні Новини

Новини Світу