ukenru
u-shveytsariyi-v-inkasatoriv-vikrali-eur20-mln

У Швейцарії в інкасаторів викрали 20 млн євро

 • 10017 переглядiв

КИЇВ. 9 лютого. УНН. На північ від Лозанни банда грабіжників напала на інкасаторську машину. В результаті нападу бандитів вдалося вкрасти понад 20 млн євро. Про це повідомляє УНН з посиланням на швейцарське видання The Local.

Невідомі в масках напали на броньований автомобіль у швейцарському кантоні Во. Водія змусили зупинитися на парковці в місті Шаворне на північ від Лозанни, після чого грабіжники забрали з машини готівку і зникли в невідомому напрямку на позашляховику Porsche чорного кольору.

Відомо, що бандитам вдалося легко здійснити наліт, тому що паралельно вони тримали в заручниках дочку одного з охоронців. До 22-річної жінки, яка живе в районі Ліона, проникли невідомі під виглядом водопровідників. Після цього вони зв'язалися з її батьком і вимагали не чинити опір під час нальоту.

Після пограбування жінку висадили на одному з шосе. На допиті вона не змогла нормально описати поліцейським, що трапилося, оскільки досі перебуває в стані шоку.

За фактом нападу швейцарська поліція відкрила кримінальну справу. Пошуком машини грабіжників займаються 12 патрульних автомобілів.

Як повідомляв УНН, німецькому місті Фрайбург злочинці викрали 44 тонни шоколаду.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП