ukenru
u-shtabi-oos-prozvituvali-pro-situatsiyu-na-dilyankakh-rozvedennya-2

У штабі ООС прозвітували про ситуацію на ділянках розведення

 • 8676 переглядiв

КИЇВ. 16 листопада. УНН. У районі населених пунктів Богданівка і Петрівське Донецької області, на ділянці розведення №3, триває очищення територій від вибухонебезпечних предметів. Сьогодні співробітниками ДСНС України обстежено 4,2 гектара території та вилучено 12 вибухонебезпечних предметів, передає УНН із посиланням на повідомлення пресцентру ООС.

Як повідомили у пресцентрі, на ділянці розведення №1 (Станиця Луганська) сьогодні проходили завершальні роботи щодо формування відкосу в районі 9 опори мосту. Триває фарбування металоконструкції мосту.

Тривають заходи на ділянці розведення №2 у районі населеного пункту Золоте-4 Луганської області щодо демонтажу фортифікаційних споруд. Сьогодні було розібрано 1 бліндаж, обстежено 0,05 гектарів потенційно небезпечної території та вилучено 2 вибухонебезпечних предмети, відзначили у пресцентрі.

"На ділянці розведення №3, в районі населених пунктів Богданівка і Петрівське Донецької області, триває очищення територій від вибухонебезпечних предметів. Сьогодні співробітниками ДСНС України обстежено 4,2 гектара території та вилучено 12 ВНП. Загальні показники, з початку робіт, складають 9,57 гектара та 49 ВНП відповідно", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв УНН, бойовики здійснюють провокації щодо зриву процесу розведення сил та засобів поблизу ділянки розведення №3 - Богданівка та Петрівське.

Українські Національні Новини

Суспільство