ukenru
u-shtabi-oos-planuyut-pokazati-zhurnalistam-dilyanku-rozvedennya-u-zolotomu

У штабі ООС планують показати журналістам ділянку розведення у Золотому

 • 9495 переглядiв

КИЇВ. 1 листопада. УНН. У штабі ООС планують у суботу, 2 листопада, показати журналістам ділянку розведення у районі Золотого Луганської області. Про це УНН повідомляє з посиланням на дані пресцентру ООС.

"Завтра, 2 листопада 2019 року, об 10:00 відбудеться прес-тур на ділянку розведення сил та засобів №2 у районі населеного пункту Золоте-4 Луганської області", - вказали у штабі.

Водночас у пресцентрі заявили, що усім членам знімальних груп обов'язково потрібно мати засоби захисту (шолом, бронежилет).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розведення сил біля Золотого: на нові позиції перемістився 21 український військовий

Нагадаємо, за даними штабу ООС, 29 жовтня 2019 року, о 12:00, розпочався процес розведення з обох сторін на ділянці № 2 у районі населеного пункту Золоте-4 Луганської області. У пресцентрі ООС заявили, що “це стало можливим через дотримання режиму тиші протягом останнього тижня".

Водночас у СЦКК 29 жовтня повідомляли, що день перед цим фіксували 5 ворожих обстрілів у 5-кілометровій зоні біля ділянки розведення №2 (Золоте-4).

Командувач ООС 29 жовтня заявив, що останній обстріл ділянки розведення в Золотому зафіксували 18 жовтня, а "обстріл, про який штабом операції повідомлялося напередодні, відбувся не в зоні розведення сил та засобів".

Українські Національні Новини

Політика