ukenru
u-shri-lantsi-pislya-vibukhiv-zatrimali-sche-16-lyudey

У Шрі-Ланці після вибухів затримали ще 16 людей

 • 8154 переглядiв

КИЇВ. 25 квітня. УНН. Ще 16 осіб, включаючи підозрюваного, пов'язаного з терористичним угрупованням, затримані у Шрі-Ланці. Про це УНН повідомляє з посиланням на Ada Derana.

"Шістнадцять людей були взяті під варту з різних районів через підозри після спеціальної пошукової операції, проведеної вчора ввечері", - відзначає видання.

Поліція заявила, що серед затриманих - одна особа, підозрювана у зв'язках з терористичним угрупованням.

Тим часом News First повідомляє, що деякі операції міжнародного аеропорту імені Соломона Бандаранаїке - головного у Шрі-Ланці - були тимчасово припинені сьогодні зранку. Це сталося через підозрілий транспортний засіб на парковці.

"Усі прильоти в аеропорт будуть проводитися як зазвичай. Вильоти призупинені до подальших повідомлень", - відзначає видання.

Також тимчасово закривали дорогу, що веде до аеропорту.

Вісім вибухів, по три з яких - у церквах і фешенебельних готелях, сталися у католицьку Пасху, 21 квітня, у Шрі-Ланці, деякі з них, за словами чиновників, були атаками терористів-смертників, розраховані на те, щоб була максимальна кількість жертв серед віруючих, які відвідували великодні богослужіння. Загинули щонайменше 359 людей.

"Ісламська держава" взяла на себе відповідальність за вибухи у Шрі-Ланці.

Українські Національні Новини

Новини Світу