ukenru
u-shkolakh-na-kharkivschini-prodovzhili-osinni-kanikuli-cherez-vidsutnist-opalennya

У школах на Харківщині продовжили осінні канікули через відсутність опалення

 • 11633 переглядiв

КИЇВ. 4 листопада. УНН. Осінні канікули у 10 закладах загальної середньої освіти міста Куп’янськ Харківської області продовжили до 8 листопада. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу відділу освіти Куп’янської міської ради.

"Відділ освіти Куп’янської міської ради повідомляє, що у зв’язку з відсутністю опалення у закладах загальної середньої освіти міста через невиконання своїх зобов’язань теплопостачальною організацією КП "Обласний інформаційно-технічний центр" відповідно до укладеного з відділом освіти договором, у зв’язку з процедурою підписання угоди з НАК "Нафтогаз України", недотриманням температурного режиму у навчальних приміщеннях закладів, враховуючи інформацію закладів загальної середньої освіти міста про прийняті рішення… про подовження терміну проведення осінніх канікул до 08.11.2019, з метою збереження здоров’я учнів, уникнення підвищення рівня захворюваності учасників освітнього процесу, осінні канікули у 10 закладах загальної середньої освіти міста подовжені до 08.11.2019", - йдеться в повідомленні.

При цьому, як зазначається, освітній процес не буде припинено у початковій школі навчально-виховного комплексу "Школа-гімназія №3", адже його приміщення опалюється газовою топковою.

Нагадаємо, раніше Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук запевнив про готовність України до опалювального сезону.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП