ukenru
u-seymi-polschi-obgovorili-situatsiyu-v-ukrayini-pered-viborami

У сеймі Польщі обговорили ситуацію в Україні перед виборами

 • 11445 переглядiв

КИЇВ. 18 січня. УНН. Комітет з питань спеціальних служб сейму Польщі обговорив напередодні ситуацію в Україні в зв’язку із конфліктом з Росією, а також на фоні прийдешніх виборів Президента, повідомляє УНН з посиланням на Польське радіо.

Насамперед комітет сейму цікавила ситуаціяв Україні перед президентськими виборами, які відбудуться 31 березня 2019 року. Польські депутати обговорили можливі виборчі сценарії та наслідки рішень українців.

"За нинішньої політичної сцени неможливо визначити єдиного кандидата України, який виграє президентські вибори. Нині є лідерами в опитуваннях - чинний Президент Петро Порошенко, екс-прем’єр Юлія Тимошенко та комік Володимир Зеленський", - зазначив політик Марек Опьола.

Депутати сейму оговорили і ситуацію російсько-українського конфлікту після інциденту у Керченській протоці та воєнний стан в деяких областях України. Парламентарі також прокоментували політичну, економічну та військову ситуацію України.

Нагадаємо, що МЗС Польщі заявило, що Росія використовує певні історичні питання, аби розсварити Польщу та Україну, і в цей розбрат РФ інвестує багато грошей та енергії. 

Раніше УНН повідомляв, що Польща пропонує створити посаду спеціального посла Генсека ООН для України.

Українські Національні Новини

Політика