ukenru
u-rumuniyi-vikrali-i-rozchlenuvali-15-richnu-divchinu-pidozryuvanogo-zatrimali

У Румунії викрали і розчленували 15-річну дівчину, підозрюваного - затримали

 • 27387 переглядiв

КИЇВ. 27 липня. УНН. У Румунії, в місті Каракал, місцевий підрозділ Управління з розслідування організованої злочинності та тероризму (DIICOT) заарештував підозрюваного в організації торгівлі неповнолітніми та згвалтуванні зниклої напередодні 15-річної дівчини, передає УНН з посиланням на румунські ЗМІ.

Кримінальну справу стосовно 57-річного автомеханіка Георге Дінке розслідується місцевим управлінням по боротьбі з організованою злочинністю і тероризмом. Дінке підозрюється у вбивстві і зґвалтуванні неповнолітньої дівчини зниклої напередодні. У його машині виявили людські останки і жіноча біжутерія. Підозрюваний затриманий на 24 години і доставлений в Крайову для подальшого розслідування. Дінке свою провину не визнає.

Напередодні у Каракалі зникла дівчина. Вона дзвонила за екстреним номером 112, але її місцезнаходження було визначено неточно.

"Це був дзвінок від зниклої дівчини, вчора, STS (сервіс телекомунікацій) послав нам область і три неправильних розташування. Люди з району (повіт Олт - ред.) пішли туди і нічого не знайшли ... Але в процесі пошуків вони побачили машину, яка кілька разів з'являлася на фотографіях. Її обшукали і виявили в бочці людські останки з каблучками, прикрасами. Останки будуть вивчені за допомогою експертизи, - сказав Джеорджан Дреган, прес-секретар румунської поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До 14 років позбавлення волі засуджено чоловіка, який згвалтував і вбив дівчину

DIICOT також розслідує ще одне зникнення Луїзи Міхаели Меленку. Дівчину бачили в останній раз в середині квітня в Каракалі. Правоохоронці розслідують можливу причетність Дінке до цього епізоду.

Місцеві жителі у Каракалі вийшли на протест, вимагаючи справедливого розслідування. У людей були білі аркуші з написами "Справедливість для Олександри".

Підозрюваного Дінке в румунській пресі вже порівнюють з американським серійним вбивцею і некрофілом Тедом Банді, пише DIGI24.

"Поки рано робити висновки. Це трагічний випадок, схоже є дві або три жертви. Зараз інформація суперечлива. Починається робота поліції, судово-медичні експертизи для впізнання трупів", - пояснив колишній співробітник судової поліції Валеріу Шуха в коментарі агентству Mediafax.

Українські Національні Новини

Новини Світу