ukenru
u-rozvidtsi-yaponiyi-pripuskayut-scho-zsu-znischili-ponad-20-generaliv-armiyi-rf-zmi

У розвідці Японії припускають, що ЗСУ знищили понад 20 генералів армії рф

 • 755925 переглядiв

КИЇВ. 9 лютого. УНН. Японські розвідники, спираючись на дані, зібрані у співпраці зі США та Європою, вважають, що українські бійці знищили понад 20 генералів російської армії після початку повномасштабного вторгнення рф. Про це повідомляє УНН, посилаючись на Nikkei Asia.

Деталі

Колишній начальник штабу Сухопутних сил самооборони Японії, генерал у відставці Кійофумі Івата зауважив, що це число було б "неймовірно високим", додавши, що, наприклад, у США майже не було загиблих у боях офіцерів такого високого рангу. Розвідники відзначають, що ЗСУ могли ліквідувати командирів армії рф, відстежуючи сигнали мобільних телефонів, які окупанти були змушені використовувати через боротьбу на фронті радіоелектронної боротьби.

Івата пояснює незвичайно високу кількість убитих генералів перевагою українських військових у кібервійні, що дозволяє Києву дізнатися про їх розташування, а також тактикою росії відправляти генералів на територію.

"Смерть генерала послаблює моральний дух військ", — сказав він.

Високопоставлений чиновник японської розвідки припустив, що на тимчасово окупованих територіях Донбасу можуть бути інформатори, які передають інформацію в Україну.

Нагадаємо

За даними Генерального штабу ЗСУ, втрати російських окупантів з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну сягнули вже близько 135 010 осіб, 3255 танків та сотень одиниць військової техніки.

Українські Національні Новини

Новини Світу