ukenru
u-rosiyskikh-zmi-rozpovsyudzhuyut-feyki-pro-obstril-gorlivki-ukrayinskimi-viyskovimi-shtab-oos

У російських ЗМІ розповсюджують фейки про обстріл Горлівки українськими військовими - штаб ООС

 • 9145 переглядiв

КИЇВ. 11 березня. УНН. У кремлівських інформаційно-пропагандистських ЗМІ розповсюджують неправдиву інформацію про обстріл українськими військовослужбовцями житлових будинків тимчасово окупованої Горлівки. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресцентр штабу ООС.

"Російські окупаційні війська, отримавши вчора належну вогневу відповідь від українських воїнів поблизу населеного пункту Піски, вдалися до застосування чергової брехливої інформаційної кампанії з метою дискредитації підрозділів Об’єднаних сил. У кремлівських інформаційно-пропагандистських ресурсах та їхніх маріонеткових сателітах спостерігаються спроби розповсюдити чергову фейкову інформацію про нібито обстріл українськими військовослужбовцями житлових будинків тимчасово окупованої Горлівки. Інформація про обстріл абсолютно не відповідає дійсності", - повідомили в штабі.

Зазначається, що командування ООС підкреслює, що усе їхнє важке озброєння, згідно з Мінськими угодами, знаходиться у районах відведення.

"Зазвичай, як показує досвід бойових дій, після подібних звинувачень противник сам вдається до збройних провокацій та з важкого озброєння обстрілює житловий сектор тимчасово окупованих населених пунктів", - вказано у повідомленні.

Нагадаємо, ворог обстріляв околиці Мар'їнки, школярів евакуйовували до бомбосховища.

Українські Національні Новини

Політика