ukenru
u-rosiyi-timchasovo-zaboronili-vyizd-v-krayinu-gromadyanam-iranu

У Росії тимчасово заборонили в'їзд в країну громадянам Ірану

 • 11464 переглядiв

КИЇВ. 28 лютого. УНН. Уряд Росії тимчасово призупинило пропуск через кордон РФ громадян Ісламської Республіки Іран, які в'їжджають з метою навчання, роботи, туризму або транзиту. Про це повідомляє УНН із посиланням на сайт уряду Росії.

"Прийнято рішення про тимчасове призупинення пропуску через державний кордон Російської Федерації громадян Ісламської Республіки Іран, які в'їжджають для навчання та трудової діяльності, а також в приватних, туристичних і транзитних цілях", - сказано у повідомленні.

Відповідне розпорядження №446-р опубліковане на сайті. У ньому повідомляється, що з метою забезпечення безпеки держави, захисту здоров'я населення і нерозповсюдження нової коронавірусної інфекції (COVID-19) на території Російської Федерації з 00 годин 00 хвилин 28 лютого 2020 року за московським часом ФСБ Росії тимчасово призупинити пропуск громадян Ірану через державний кордон Російської Федерації.

"МВС Росії і його територіальним органам тимчасово призупинити прийом документів, оформлення і видачу запрошень на в'їзд в Російську Федерацію з приватною метою, з метою навчання і здійснення трудової діяльності громадян Ісламської Республіки Іран, а також дозволів на залучення і використання іноземних працівників і дозволів на роботу громадянам Ісламської Республіки Іран, які перебувають за межами території Російської Федерації", - сказано в розпорядженні.

Також візи не видадуть особам без громадянства, які проживають в Ірані, а також анулюють раніше видані візи зазначеної категорії. Візи в електронному форматі також не видаватимуться.

Нагадаємо, число жертв коронавірусу в Ірані досягло 26.

Українські Національні Новини

Суспільство