u-rosiyi-pokazali-ulamki-vertolota-ka-52-yakiy-zbili-biytsi-chvk-vagner

У росії показали уламки вертольота Ка-52, який збили бійці чвк "вагнер"

 • 1386766 переглядiв

КИЇВ. 24 червня. УНН. У мережі з'явилися фото уламків гелікоптера Ка-52 збройних сил росії, збитого бійцями чвк "вагнер", передає УНН

Деталі

Воєнкор євген піддубний опублікував фото уламків гелікоптера Ка-52 вс рф, збитого бійцями чвк "вагнер" у воронезькій області.

Раніше інформацію про збиття літального апарату оголошував ватажок "вагнерівців" євген пригожин, але це було зроблено лише у форматі голосових повідомлень.

Доповнення

23 червня генпрокуратура рф оголосила про порушення кримінальної справи стосовно засновника чвк "вагнер" євгена пригожина за статтею про збройний заколот. Справу порушили після того, як пригожин заявив про удар по таборах пвк "вагнер", завданий міноборони рф, і повідомив, що разом із бійцями піде "розбиратися, чому в країні відбувається беззаконня". міноборони рф назвало твердження про завданий удар такими, що не відповідають дійсності. фсб рф заявила, що висловлювання пригожина "фактично є закликом до початку збройного громадянського конфлікту" на території рф, і закликала бійців чвк "вагнер" не виконувати накази пригожина і вжити заходів для його затримання.

Повідомляли, що "бойовики "вагнера" взяли під свій контроль військові об'єкти в місті воронеж", яке розташоване приблизно за 500 км на південь від москви. Власник чвк "вагнер" євген пригожин заявив, що під контролем чвк "вагнер" перебувають військові об'єкти ростова-на-дону, зокрема аеродром. За його словами, у планах чвк "блокувати місто ростов" і "йти в москву". 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі