ukenru
u-rosiyi-napali-z-nozhem-na-prikordonnika-scho-okhoronyav-genkonsulstvo-ukrayini

У Росії напали з ножем на прикордонника, що охороняв Генконсульство України

 • 17264 переглядiв

КИЇВ. 19 лютого. УНН. У Санкт-Петербурзі в Генеральному консульстві України невідомий чоловік напав на військовослужбовця Держприкордонслужби та наніс прикордоннику два ножових поранення. Про це інформує пресслужба ДПСУ, передає УНН.

Цитата:

"У Санкт-Петербурзі в Генеральному консульстві України сьогодні, 19 лютого, на військовослужбовця Держприкордонслужби, який виконує завдання з охорона закордонних дипломатичних установ України, напав невідомий чоловік. Він завдав прикордоннику 2 ножових поранення", - повідомили в ДПСУ.

Деталі

За даними пресслужби, нападник виявився громадянином РФ.

"Чоловік без пояснення та видимих на те причин накинувся на військовослужбовця відразу, щойно йому відчинили двері. Лише завдячуючи реакції прикордонника, нанесені йому поранення виявилися не смертельними", - зазначають прикордонники.

Повідомляється, що співробітники ГКУ негайно викликали на місце швидку допомогу. До її приїзду інший військовослужбовець Держприкордонслужби надав пораненому всю необхідну первинну медичну допомогу.

За інформацією ДПСУ, нападник був затриманий. Попередньо відомо, що він був записаний на прийом в Генконсульство.

Що було раніше

Нагадаємо, що тиждень тому Росія розширила санкції проти України. Причиною називаються "недружні дії України".

Крім того, напередодні у Кремлі заявили, що Україна є недружньою Росії державою, що перетворилася нібито в “проект західних країн”.

Українські Національні Новини

Політика