ukenru
u-rosiyi-mikroavtobus-z-ukrayintsyami-zitknuvsya-z-vantazhivkoyu-troye-zagiblikh-pyatero-travmovanikh

У Росії мікроавтобус з українцями зіткнувся з вантажівкою: троє загиблих, п'ятеро травмованих

 • 20526 переглядiв

КИЇВ. 9 лютого. УНН. У Росії мікроавтобус з українськими номерами виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з вантажівкою. Троє людей з мікроавтобусу загинули на місці, ще п'ятеро отримали травми і були госпіталізовані, у всіх них були при собі українські паспорти. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу прокуратури Воронезької області Росії.

"8 лютого 2020 року, близько 1:00, на 694 км автодороги М-4 "Дон" у Верхньомамонському районі сталася дорожньо-транспортна пригода за участю мікроавтобуса Mercedes-Benz Vito з номерними знаками України під керуванням 37-річного водія та вантажного автомобіля МАN, 161 регіон (161 регіон - Ростовська область, - ред.), під керуванням 45-річного водія. В результаті ДТП водій мікроавтобусу і двоє пасажирів: 31-річна жінка і 37-річний чоловік загинули на місці. Ще п'ятеро пасажирів, чоловіки у віці 27, 32, 33 і двоє 39-річних з різними травмами доставлені в Павловську районну лікарню", - сказано у повідомленні.

Повідомляється, що водій вантажного автомобіля серйозно не постраждав і після обстеження в лікарні відправлений на амбулаторне лікування.

"Водій Mercedes-Benz Vito і п'ятеро пасажирів мали при собі паспорти громадян України", - повідомили в пресслужбі.

Також сказано, що за попередніми даними, особи, які знаходилися в мікроавтобусі, прямували в Москву для здійснення трудової діяльності.

"Причиною ДТП, за версією слідства, став виїзд на зустрічну смугу руху автомобіля Mercedes-Benz Vito", - додали у пресслужбі.

Повідомляється, що в даний час проведений огляд місця події, вилучено запис відеореєстратора попутного автомобіля, вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Нагадаємо, автобус з українцями потрапив у ДТП в Угорщині, є жертви.

Українські Національні Новини

Суспільство