ukenru
u-rosiyi-khochut-nagoroditi-zelenskogo-ordenom-druzhbi

У Росії хочуть нагородити Зеленського орденом Дружби

 • 43350 переглядiв

КИЇВ. 21 січня. УНН. У РФ запропонували нагородити українського актора Володимира Зеленського Орденом Дружби, зазначивши, що його діяльність корисна для Росії. Про це в інтерв'ю радіостанції "Говорить Москва" розповів заступник голови громадської ради міністерства культури РФ Павло Пожигайло, передає УНН.

За словами Пожигайло, перемога Зеленського на виборах президента України це "добре" для РФ.

"Я бачив його ролик про похорон Порошенка. По-моєму, йому навпаки треба дати Орден Дружби. Зрозуміло, що вони всі там змінюють свої позиції, але мені здається, на сьогоднішній момент діяльність Зеленського корисна для Росії, тому що він топить Порошенка, який дійсно русофоб. Уявіть, якщо Зеленський виграє ці вибори. Навпаки це добре. Те, що він сьогодні заявив, що він виходить з якихось там компаній, ну він зобов'язаний це зробити, тому що йде виборча кампанія. Я не бачу нічого погано. ми повинні спокійно солідно не реагувати на провокації, пов'язані з тим, що треба припинити фінансування", - заявив Пожигайло.

Нагадаємо, раніше Володимир Зеленський публічно визнав, що через офшори на Балі володіє активами у Росії і продовжує отримувати з них мільйонні прибутки.

Більш того, згідно з розслідуванням програми "Схеми", компанія Зеленського "Green films" взяла участь і успішно пройшла відбір у конкурсі на отримання державного фінансування у РФ на виробництво фільму "Вниз".

Також нагадаємо, що раніше Зеленський всіляко заперечував наявність у нього бізнесу в РФ.

Українські Національні Новини

Політика