u-rosiiskii-tuli-zbytyi-dron-vrizavsia-v-bahatopoverkhovyi-budynok

У російській тулі збитий дрон врізався в багатоповерховий будинок

 • 41313 переглядiв

Безпілотний дрон врізався в житловий будинок у російському місті тула, після того, як був збитий протиповітряною обороною; місцеві жителі повідомляють, що чули вибухи і бачили дим. За даними росЗМІ, усього начебто збито три БПЛА на тульською областю.

Над територією тульської області нібито припинено атаку безпілотників, один із них врізався в житловий будинок. Про це повідомив телеграм-канал Baza і місцева влада, передає УНН.

Над територією Тульської області було припинено атаку двох безпілотних літальних апаратів. Обидва були збиті засобами ППО. Один із них, втративши керування, врізався в багатоквартирний житловий будинок у Тулі

- заявив губернатор тульської області олексій дюмін.

За даними російських ЗМІ, пізніше над тульською областю засоби радіоелектронної боротьби окупанта, ніби знешкодили ще один безпілотник. У самій тулі, місцеві жителі чули щонайменше 5 вибухів, крім того, бачили в небі сліди диму. Також, повідомляється, що вибухи було чути в заріченському районі та в криволуччі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обстріли Донеччини: загинули двоє мирних жителів

У повідомленні телеграм-каналу Baza вказується відео місця вибуху безпілотника, внаслідок якого постраждав балкон на 12 поверсі будинку в тулі, а також і кілька вікон. Повідомляється, що мешканців кількох квартир було евакуйовано в найближчий дитячий садок. Сам будинок, як зазначається, обстежили вибухотехніки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Протягом доби російські окупанти застосувавали 75 ударних БпЛА типу "Shahed-136/131", відбулось 42 бойових зіткнення – Генштаб

Ігор Тележніков

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Обстріли Донеччини: загинули двоє мирних жителів

     • 49211 переглядiв

    Частину окупованих українських міст знеструмлено

     • 52249 переглядiв

    За ніч ППО України знищила 8 ворожих безпілотників

     • 49798 переглядiв