u-rosii-pomyluvaly-vbyvtsiu-kanibala-iz-sakhalinu-za-yoho-uchast-u-viini-proty-ukrainy

У росії помилували вбивцю-канібала із Сахаліну за його участь у війні проти України

 • 24612 переглядiв

Вбивця і людожер із Сахаліну Денис Горін отримав помилування за те, що воював у складі ПВК. Це вже 17й вбивця якого за участь у військових діях проти України помилував і відпустив на свободу путін. Про це пише УНН посилаючись на дані російського медіа "Сибір Реалії".

Людожера із Сахаліну відправили на фронт із колонії в листопаді минулого року, а зараз він перебуває у себе на малій батьківщині. Про це Сибирь.Реалии розповів його сусід.

Він у Южно-Сахалінську, в госпіталі, середньої тяжкості поранення. Вважай, на волі, помилуваний, півстроку як із куща. Але, думаю, ненадовго він на волі. Рідні його жертв усі пам'ятають.

- розповів сусід людожера журналістам.

Деталі

Згідно з даними росЗМІ, раніше Горіна було засуджено тричі. Вперше у 2003 році за вбивство і знущання над тілом убитого. Тоді його засудили на 10 років суворого режиму, але за зразкову поведінку він вийшов із колонії за УДЗ 2010 року.

Вдруге в червні 2011 року Денис зі свої братом Євгеном жорстоко побили людину. Поки потерпілий був без свідомості, брат Дениса добив його ножем. У січні 2012 року брати зарізали ще одну людину.

Влітку того ж року правоохоронні органи розкрили ще четверте вбивство, вчинене Денисом, вчинене в листопаді 2010 року (відразу після виходу з колонії - ред.). Тоді, згідно з версією слідства, Горін спочатку вбив людину, а потім зрізав із ніг трупа м'ясо, промив його, поклав у холодильник, а пізніше з'їв.

За ці вбивства суд засудив Горіна до 22 років виправної колонії особливого режиму. Свій термін він не відсидів, його забрали на фронт.

Зазначимо, що сусіди Дениса Горіна стверджують, що він убив щонайменше 13 осіб. Однак, правоохоронці змогли ідентифікувати тільки тіла 4х його жертв.

Додатково

Цього тижня стало відомо про помилування путіним ще одного засудженого за людоїдство, учасника банди сатаністів із Ярославля Миколи Оголобяка. Після поранення на війні проти України він був помилуваний і залишився інвалідом. РосЗМІ пишуть, що 2008 року учасники його банди вбили й розчленували чотирьох підлітків, після чого з'їли деякі частини тіла жертв.

Довідково

Після початку війни з Україною в росії на свободу регулярно випускають убивць, ґвалтівників і засуджених за інші тяжкі злочини. Помилування особисто підписує президент рф володимир путін.

Тетяна Салганік

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Двоє дітей травмовані через атаку росіян по Херсону – ОВА

     • 26518 переглядiв