u-rivnomu-cholovik-zgvaltuvav-ta-zadushiv-29-richnu-zhinku

У Рівному чоловік зґвалтував та задушив 29-річну жінку

 • 1491366 переглядiв

КИЇВ. 27 липня. УНН. У Рівному 32-річний чоловік, повертаюсь додому п’яним, зґвалтував, а потім задушив молоду жінку. Її тіло без ознак життя виявили пізніше випадкові перехожі, передає УНН із посиланням на поліцію Рівненської області.

Деталі

Учора, 26 липня, близько 06:30 ранку рівнянин на вулиці Вʼячеслава Чорновола виявив жінку без ознак життя зі слідами крові. Поліцейські встановили особу загиблої: нею виявилася 29-річна уродженка Хмельниччини, яка проживала та працювала у Рівному.

Як виявилося, напередодні близько 23 години 32-річний чоловік після відпочинку на місцевій водоймі у стані сп’яніння повертався додому. По дорозі побачив незнайому жінку, яку посеред вулиці зґвалтував і задушив. Потім зняв із неї хрестик із ланцюжком, забрав мобільний телефон та пакет із продуктами.

Відповідно до лікарського свідоцтва, смерть жінки настала в результаті механічної асфіксії від стиснення шиї руками.

Правоохоронці швидко встановили особу зловмисника та затримали за місцем проживання в Рівному. Сьогодні, 27 липня, йому повідомлено про підозру за навмисне вбивство. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.
Відомо, що в минулому році зловмисник вийшов з місць позбавлення волі, де сім років відбував покарання за зґвалтування неповнолітньої та крадіжку.

За скоєний особливо тяжкий злочин підозрюваному може загрожувати довічне позбавлення волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Напав з ножем на студентку з немовлям: на Вінниччині затримали грабіжника

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    У Рівному чоловік зґвалтував та задушив 29-річну жінку

     • 1491366 переглядiв

    Рада ухвалила законопроєкт про відбір суддів до КСУ

     • 397813 переглядiв