ukenru
u-rf-zayavili-scho-vistavili-noviy-prikordonniy-post-na-kordoni-z-ukrayinoyu

У РФ заявили, що виставили новий прикордонний пост на кордоні з Україною

 • 13249 переглядiв

КИЇВ. 9 січня. УНН. У Чортківському районі Ростовської області встановили прикордонний наряд, щоб своєчасно виявляти порушників держкордону і контрабандистів. У прес-службі прикордонного управління ФСБ по регіону уточнили, що функціонування посту не створить незручностей місцевим жителям. Повідомляє УНН з посиланням на ТАСС.

"У районі хутора Гусєв Чортківського району на постійній основі виставлений прикордонний наряд "Контрольний пост". Це дозволить ефективніше виявляти і нейтралізувати спроби протиправної діяльності в прикордонній зоні, пов'язаної з контрабандним переміщенням через кордон товарів і вантажів, а також з незаконним перетином кордону різними категоріями громадян, особливо з числа кримінальних структур, що переховуються від кримінального переслідування", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв УНН, українець намагався чинити тиск на прикордонників і погрожував їм, аби в Україну на польсько-українському кордоні пропустили громадянку Росії. Інцидент стався у вівторок, 8 січня, у пункті пропуску "Шегині". Під час оформлення пасажирів, що прямували рейсовим автобусом з Праги, прикордонники відмовили у пропуску через кордон громадянці Росії, 1994 року народження. Жінка не змогла підтвердити мету прибуття в Україну.

Українські Національні Новини

Політика