u-rf-skasuvali-golovne-aviashou-cherez-poboyuvannya-schodo-bezpeki-britanska-rozvidka

У рф скасували головне авіашоу через побоювання щодо безпеки – Британська розвідка

 • 624618 переглядiв

КИЇВ. 2 липня. УНН. У російській федерації скасували проведення головного міжнародного авіашоу «МАКС» у 2023 році через побоювання через безпеку після атаки дронами. Про це у Твіттері повідомило Міністерство оборони Великої Британії із посиланням на дані розвідки, передає УНН.

Цитата

«Шоу, ймовірно, було скасовано здебільшого через справжнє занепокоєння щодо безпеки після нещодавніх атак БПЛА у росії», - йдеться у звіті розвідки.

Крім того, за оцінками Британської розвідки, організатори шоу також непокоїлися через шкоду для репутації, якщо шоу відвідає менше іноземних делегацій.

«МАКС» - міжнародне авіашоу, яке проводиться раз на два роки у Підмосков’ї. Має на меті продемонструвати цивільний та військовий аерокосмічний сектор росії, розширити експорт рф.

Розвідка зазначає, що війна проти України негативно вплинула на аерокосмічний сектор рф, який опинився під впливом санкцій. Також є негативний вплив і на співробітників галузі.

«Висококваліфікованих фахівців заохочують служити піхотою у власному ополченні космічного агентства «роскосмос», – йдеться у зведенні.

Крім того, головнокомандувач повітряно-космічних сил рф генерал сергій суровікін не з’являвся на публіці після невдалого заколоту євгена пригожина 24 червня.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Поблизу Антонівського мосту тривають бої - Гуменюк

     • 1368289 переглядiв

    В «лнр» підвищують показник виявлення шпигунів – ЛОВА

     • 569755 переглядiв

    Окупанти обстріляли Харківську область, є поранені

     • 764615 переглядiв