u-rf-pochynaiutsia-problemy-zi-svitlom-vidkliuchyvsia-enerhoblok-rostovskoi-aes-a-u-buriatii-stavsia-vybukh-na-dres

У рф починаються проблеми зі світлом: відключився енергоблок Ростовської АЕС, а у Бурятії стався вибух на ДРЕС

 • 11148 переглядiв

Два енергоблоки на атомних і теплових електростанціях в росії були зупинені через несправності, що призвело до відключень електроенергії та перебоїв у роботі в регіонах.

У рф через неполадки відключився енергоблок Ростовської атомної станції, передає УНН із посиланням на Telegram-канал Astra.

Деталі

На Ростовській АЕС автоматична система захисту відключила один із енергоблоків. Причина – неполадки на турбогенераторі. Радіаційне тло залишається в нормі, повідомив "Росатом". Через збій на півдні росії введено обмеження енергоспоживання на 1,5 ГВт.

Згодом Astra повідомила, що у Краснодарі відключилися понад 100 електропідстанцій, через це не працює близько 150 світлофорів. Низка вулиць залишилися без електрики.

Додамо

Згодом стало відомо, що на Гусиноозерській ДРЕС (державна районна електростанція - ред.) у Бурятії аварійно відключилися два з трьох енергоблоків. Місцеві жителі розповіли журналістам, що перед відключенням електрики на ДРЕС пролунав вибух, а з території підприємства валив дим. Офіційно причина аварії не повідомляється.

Антоніна Туманова

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі