u-rf-oholosheno-v-rozshuk-pres-sekretaria-meta-endi-stouna

У рф оголошено в розшук прес-секретаря Meta Енді Стоуна

 • 45778 переглядiв

міністерство внутрішніх справ росії видало федеральний ордер і заочно заарештувало прес-секретаря Мета Енді Стоуна через політику Мета, що дозволяє користувачам закликати до "смерті російських окупантів"

Міністерство внутрішніх справ РФ оголосило у федеральний розшук та заочно заарештувало Енді Стоуна, який займає посаду прес-секретаря компанії Meta, до якої входять Facebook , Instagram та WhatsApp. Про це повідомляє УНН із посиланням на росЗМІ.

Деталі

Повідомляється, що карточка з даними Стоуна начебто з'явилася в базі розшуку мвс росії; також наголошується, що Стоун Енді Марк, 1981 року народження, розшукується за статтею КК.

Як пише видання Медіазона, з посиланням на дані в базі відомства, Енді Стоуна рф заочно переслідує за статтею про тероризм (частина 2 статті 205.1 КК). Стверджується, що саме за цією статтею, Слідчий комітет 11 березня 2022 року порушив справу через рішення Meta не блокувати користувачів Facebook та Instagram, які закликають до "смерті російських загарбників". Рішення оголосив саме Стоун.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справа агресії рф проти України: міжнародні прокурори опрацьовують тисячі доказів

Ми тимчасово зробили допустимими форми політичного вираження, які у звичайній ситуації порушували б наші правила, зокрема риторику з жорстокістю, як, наприклад, "смерть російським загарбникам". Ми не будемо дозволяти заклики до насильства проти цивільних осіб Росії

- заявив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В окупованому Криму імаму мусульманської громади "Алушта" дали дві доби адмінарешту за відмову підтримати проурядовий муфтіят – КС

Ігор Тележніков

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У рф оголошено в розшук прес-секретаря Meta Енді Стоуна

     • 45778 переглядiв

    Негода спричинила численні ДТП та затори на дорогах Одещини

     • 28216 переглядiв

    Цього тижня Держсекретар США Блінкен відвідає Ізраїль - ЗМІ

     • 40164 переглядiв