ukenru
u-rayoni-aktsiyi-pid-vr-zatrimali-molodika-z-kastetom

У районі акції під ВР затримали молодика з кастетом

 • 16159 переглядiв

КИЇВ. 6 лютого. УНН. У центрі Києва правоохоронці викрили молодика з кастетом. Виявлений предмет вилучили та направили на експертизу. Про це УНН повідомили у відділі комунікації ГУНП у Києві.

Сьогодні під час несення служби на фільтраційному пункті на перехресті вулиць Грушевського і Липській правоохоронці зупинили молодика для перевірки. У ході поверхневого огляду поліцейські виявили у нього предмет, ззовні схожий на кастет.

Для документування події на місце викликали слідчо-оперативну групу, яка вилучила у 18-річного уродженця Черкаської області виявлений предмет та направила на експертизу. Подія належним чином зареєстрована у Печерському управлінні поліції. Проводиться перевірка, за результатами якої буде надана правова оцінка.

Нагадуємо, що у центрі столиці поліція посилила заходи безпеки. Правоохоронці звертаються до організаторів та учасників заходів дотримуватися норм чинного законодавства, не порушувати громадський порядок та сприяти поліцейським у виконання ними службових обов’язків.

Українські Національні Новини

Київ