u-radi-zaproponuvali-vidterminuvati-vvedennya-kriminalnikh-prostupkiv

У Раді запропонували відтермінувати введення кримінальних проступків

 • 13040 переглядiв

КИЇВ. 11 листопада. УНН. Запровадження інституту кримінальних проступків доведеться відтермінувати, оскільки багато правоохоронних органів не встигли підготуватись до цього. Про це заявив голова комітету ВРУ з питань правоохоронної діяльності Денис Монастирський під час засідання Погоджувальної ради, передає кореспондент УНН.

"На жаль, ми виявили, що цілий ряд правоохоронних органів виявився неготовим до цього процесу. Зокрема, абсолютну неготовність виявило Державне бюро розслідувань, і ми будемо робити відповідні висновки. У зв'язку з цим ми будемо просити поставити в порядок денний і розглядати на комітеті законопроект 2155 про відтермінування часу вступу в дію на 3-6 місяців закону про запровадження кримінальних проступків", - зазначив Монастирський.

За його словами, інститут кримінальних проступків має запроваджуватись з 1 січня наступного року, відповідно до чого всі кримінальні злочини будуть поділені на злочини і проступки. До цього часу всі правоохоронні органи мали б підготуватись до запровадження цього інституту.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський заявив, що в державі має відбутись "не фасадна, а справжня" реформа судової системи, щоб робота правоохоронних органів не була марною.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Оператор "Північного потоку-2" ініціював арбітраж проти ЄС

     • 13906 переглядiв

    Олена Зеленська прикрасила обкладинку грудневого випуску Vogue

     • 60157 переглядiв